Kakkukoristeet ja Marengit 
Tuotteet

 
Kakkukoristeiden valikoima on laaja, josta löytyvät tuottet juhlaan ja arkileivontaan. Koristevalikoimassa on huomioitu kaikki ikäryhmät vauvasta vaariin.

Koristeiden kirjo on laaja ja täydentyy jatkuvasti sesongin mukaan uutuuksilla.


Kysy lisää tuotteista myyjiltä!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wernersin nompparellit ja värisokerit kruunaavat kakkusi tai vaikkapa jäätelöannoksesi juhlaan!

Kysy lisää tuotteista myyjiltä!Kakkujen koristeluun Kotihyvä sokerimassat uusissa, herkullisissa väreissä!

pinkki, musta, valkoinen, lila, turkoosi, ruskea, keltainen, vihreä, vaaleanpunainen, punainen, sininenValikoimissamme on nyt myös vohveliset kakunpäälliset!
Useasta eri vaihtoehdosta löytyy varmasti juuri se oikea.
21 cm halkaisijaltaan oleva koriste käy sellaisenaan
vaikkapa kermaisen täytekakun päälle. Uutuuksia tulee
koko ajan mm. Frozen ja syksyn uutuus Angrybirds.
                                                                                    Kysy lisää myyjältä!


Nyt saatavana myös maukkaat marengit!

Marenkiruusukkeet 100g pusseissa, useita
makuvaihtoehtoja.
Marenkileivospohjat voit täyttää makusi mukaan.
Marenkikakkupohjalla teet suussa sulavan herkun!
Uutuutena marenkidonitsit värilajitelmana!

Ensimmäiset KotiHyvä tuotteet ovat saapuneet!
Niin väreiltään kuin maultaan herkulliset sokerimassat  leivontaan.
Vain mielikuvitus on rajana, sillä nämä sokerimassat ovat erinomaisia koristeiden tekemiseen.

Sokerimassan käyttö:

Pehmitä sokerimassaa käsissäsi. Levitä   alustalle tomusokeria saadaksesi  tarttumattoman pinnan. Kaulitse  sokerimassaa niin, että se on noin 3 mm  paksuudeltaan ja tarpeeksi iso,  riittääkseen reilusti kakun reunojen yli, näin vältät reunojen ryppyyntymisen.  ”Silitä” massaa kakun päälle aloittaen  päältä ja edeten reunoille. Silottele  massaa, ettei poimuja jää, voit myös  kevyesti vetää massaa  alareunasta. Sokerimassa vaatii aina  kosteuseristeen kakun päälle. Eli kakun  päälle levitetään runsas kerros joko  sokerikreemiä tai vaahdotettua  vispikermaa. 26cm halkaisijaltaan oleva  kakku vaatii noin 600g sokerimassaa,  tästä määrästä jää aina yli, mutta  ylijäänyttä massaa voi käyttää toki  koristeiden valmistukseen.  Pienemmälläkin määrällä pärjää, kunhan  on joitakin kakkuja ehtinyt jo kuorruttaa ja  tekniikka on hallussa.

Sokerimassan värjäys:

Sokerimassaa voidaan värjätä elintarvikeväreillä. Parhaiten värjäämiseen  sopii ns. pastavärit eli geelimäiset värit.  Nestemäiset pitää sekoittaa ensin  pieneen määrään tomusokeria ja vasta  sitten massaan, muuten notkistaa  sokerimassaa liikaa.

Sininen + keltainen = vihreä

Sininen + punainen = violetti

jne.

Aloita pienellä määrällä väriä ja lisää sitä  hiljalleen. Väri sekoitetaan massaan  vaivaamalla kunnes väri on tasaisesti  sekoittunut. Kädet värjääntyvät, mutta  väri lähtee kyllä pesussa. Kumihanskoja  voi toki käyttää.

Siniseen sokerimassaan voi lisätä  punaista väriä saadakseen violettia –aina  ei siis tarvitse valkoista värjätä usealla  värillä.

Erivärisiä sokerimassojakin voi suoraan  sekoittaa keskenään saadaksesi  erisävyisiä massoja. esim. Pinkkiä  sokerimassaa voi vaalentaa valkoisella  sokerimassalla vaaleanpunaiseksi jne.