Laadukas ja ajanmukainen valikoima kauppoihin

Perkiö Oy toimii linkkinä elintarviketeollisuuden ja kuluttajakaupan välillä, mahdollistaen erilaisten tuotteiden pääsyn kauppojen hyllyille ja loppuasiakkaiden ostettavaksi. Me tiedämme tämän päivän nousevat trendit, ja etsimme puolestanne juuri ne tuotteet, jotka kiinnostavat asiakkaita. Meiltä löytyy yli 50 vuoden kokemus tuotteiden onnistuneesta lanseeraamisesta markkinoille. Kaupoilla on mahdollisuus saada kauttamme valikoimiinsa pieniä houkuttelevia eriä kotimaisia lähituotteita, mutta myös ulkomailta täydennystä muuten hankalasti saatavilla oleviin valikoimiin, kuten erikoistuotteisiin.

Paikalliset tuotteet valtakunnalliseen levitykseen

Autamme pieniä paikallisia toimijoita saamaan omat tuotteensa kustannustehokkaasti valtakunnalliseen levitykseen. Palveluihimme kuuluu niin tuotteiden markkinointi ja myynti kuin varastointi ja jakelu. Oman varaston ja kattavan jakeluverkoston ansiosta me pystymme vastaanottamaan kerrallaan myös suuren erän tuotteita, esimerkiksi ulkomailta, ja toimittamaan ne kauppoihin ympäri Suomea.

B2B-myyntityö

Myyntityömme on aktiivista ja vuorovaikutteista kontaktia kauppojen kanssa. Yhdessä haemme parasta, räätälöityä kokonaisuutta kunkin asiakkaan tarpeisiin. Kunnianhimoinen tavoitteemme on saada tuotteet oman tuoteryhmänsä Suomen myydyimmiksi. Muutaman tuotteen osalta tähän tavoitteeseen on jo päästy.

Tuotelanseeraus

Teemme tiivistä yhteistyötä tuotantolaitosten kanssa aina tuotekehityksestä lähtien. Meillä on yli 50 vuoden kokemus tuotteiden lanseerauksista myymälöihin. Seuraamme tarkasti erilaisia ruokatrendejä, ja kiinnostava sekä laadukas tuote saa meidät aidosti innostumaan – haluamme auttaa rakentamaan hyvän pohjan tuotteen menestykselle.

Asiakasrajapinnasta huolehtiminen

Meille on tärkeää varmistaa tuotteidemme säännöllinen saatavuus, ja pitää hyvää huolta asiakastyytyväisyydestä. Suhtaudumme aina vakavasti mahdollisiin tuotteista tulleisiin palautteisiin, ja pyrimme käsittelemään nämä välittömästi.

Tuonti ja vienti

Pääpainotuksemme on suomalaisissa tuotteissa, mutta harjoitamme lisäksi aktiivisesti maahantuontia, ja yhteistyökumppaneinamme on suuria eurooppalaisia tehtaita. Näin pystymme takaamaan tarpeeksi laajan ja monipuolisen tuotevalikoiman myös erikoistuotteissa.

Varastointi

Varastotilamme sijaitsevat Saarijärvellä. Omat varastotilat sekä erinomainen sijainti ajatellen pitkänmallista Suomea mahdollistavat nopean ja joustavan varastoinnin.

Jakelu

Oma jakelukalusto sekä yhteistyö alan parhaimpien ja tehokkaimpien jakeluyhtiöiden kanssa takaa tehokkaat, luotettavat ja täsmälliset toimitukset suoraan kauppoihin.