Perkiö Oy

Vuonna 1965 Väinö Perkiö perusti vaimonsa Sisko Perkiön kanssa edustusliike V. Perkiön. V. Perkiö hoiti edustamiensa yritysten puolesta eri brändien markkinoinnin, myynnin, logistiikan ja varastoinnin. Vuonna 2005 Janne Perkiö siirtyi sukupolvenvaihdoksen myötä yrityksen toimitusjohtajaksi ja pääomistajaksi jatkamaan vanhempiensa yli 50 vuotta sitten aloittamaa elämäntyötä. 

Tänä päivänä olemme itsenäinen perheyritys – Perkiö Oy. Haluamme tarjota korkealaatuisen tuotevalikoiman kauppojen hyllyille. Samalla autamme kotimaisia paikallisia toimijoita saamaan tuotteensa valtakunnalliseen levitykseen, ja tätä kautta autamme myös laadukkaat kotimaiset tuotteet kuluttajien saataville.

Päätuotealamme ovat elintarvikemyymälöiden kahvileivät laidasta laitaan, kakunkoristeet sekä sesonkituotteet. Yhteistyökumppaneinamme on niin pieniä ja uniikkeja suomalaisia leipomoita kuin suuria eurooppalaisia tehtaita. Valitsemme tuotevalikoimaamme vain korkealaatuisia, mutta loppuasiakkaalle saavutettavissa hinnoissa olevia tuotteita.

Perkio_Historia_02 kopio