Pikkuleivät

K. Leivon leipomon pikkuleipävalikoimasta löytyvät riittoisat pussipikkuleivät, juhlavammat rasiapikkuleivät sekä uusimpana aidot maut –sarja.

Klassikkopikkuleivät 600g pusseissa: Hanna, Kaneliässä, Suklaamuro, Sitruunamuro, Pikkuserkku ja Nötteri.

Isot juhlavammat rasiapikkuleivät 400g – 500g: Vadelmaruusu, Murokranssi, Raitatanko, Hilloleipä, Suklaasydän, Kauralastu ja Kristallipipari. UUTUUTENA palmuöljytön Kuningatarpikkuleipä.

Aidot maut pikkuleipäsarja 250g – 320g : Herrasväenleipä vadelman ja mustikan makuisena, Amerikanserkku, Kauralastu, Kauralastu suklainen, Torpparinleipä ja Talonpoika.

UUTUUS KEKSIMME LEIVOLTA 100% KAURASTA VALMISTETUT KAURACOOKIE VALKOSUKLAA-MUSTIKKA JA VALKOSUKLAA-PUOLUKKA 300G PAKETEISSA.

Piparkakut ja Keksit

K. Leivon leipomon piparkakut leivotaan suvun salaisella reseptillä.

Riittoisat 800g pussipiparit ja keksikuviot sopivat niin kesään mökkikaudelle kuin talven kahvitteluihinkin.Vaalea pipari 500g täydentää valikoimaa perinteisen pipari 500g kaverina. Nämä löytyvät valikoimistamme kausituotteena, niinkuin myös 500g Kristallipipari rasiassa.

Korput

K. Leivon korput ovat rapeita ja herkullisia, joiden valmistuksesta on 80 vuoden kokemus ja laadukkaat reseptit. Korpuissa on valittavana revittyjä sämpyläkorppuja ja sahattuja viipalekorppuja. Pussien koot vaihtelevat 300g ja 3kg välillä.

Suosikkituote 3kg Korppusäkin lisäksi on lanseerattu myös 2kg säkki, kysy tarjous meiltä !

UUTUUSKORPUT PALMUÖLJYTTÖMÄT BRUNSSI PAAHDETUT KAURAPALAT 300G JA BRUNSSI PULLAKORPPU 300G.